Kartingowy Narodowy

Oferujemy Państwu możliowść skorzystania z naszego barku, w którym można napić się pysznej kawy. Dysponujemy również bogatą ofertą cateringową – na zamówienie. Poniżej znajdą Państwo wybrane menu.

Napoje:

Szeroki asortyment napojów jest dla Państwa zawsze w stałym dostępie.

Przykładowe pakiety cateringowe:

pexels-photo-316909

Pakiet polski

Zupa:
– Boeuf Strogonow
– Barszcz czerwony

Dania główne:
– Schab pieczony w sosie myśliwskim
– Pałeczki z kurczaka pieczone z blanszowanymi pieczarkami
– Ziemniaki zapiekane z boczkiem i serem
– Kopytka domowe
– Kapusta zasmażana
– Buraczki na maśle
– Surówka z kapusty kiszonej
– Surówka z marchewki
food-salad-vegetables-party
Przekąski zimne:
– Patera mięs pieczonych i wędlin i pasztetów podanych z ćwikłą (schab, karkówka, boczek, pierś drobiowa, pasztet ze śliwką)
– Rożki z szynki z sałatką żydowską
– Smalec ze skwarkami i jabłkiem
– Sałatka jarzynowa
– Schab po warszawsku
– Jaja zawijane w szynce wiejskiej z majonezem
– Śledź po pierzynką śmietanie z cebulką

Pakiet Grill

– Piersi z kurczaka grillowane w marynacie prowansalskiej
– Kaszanka wiejska
– Karkówka marynowana z rusztu
– Warzywa grillowane z oliwą z oliwek
– Ryba w foli z warzywami
– Szaszłyki wieprzowo – drobiowe z warzywami
– Pieczone ziemniaczki z dipem czosnkowo-serowym
– Grillowane steki meksykańskie z pomidorową salsą
– Kiełbaska z rusztu

Sałatki:
– Sałatka grecka tradycyjna z serem feta i oliwkami
– Sałatka z tuńczykiem oliwkami i marynowanym karczochem
– Sałatka włoska z tartym serem cheddar i grzankami czosnkowymi
– Korsykańska sałatka z pomidorów, pomarańczy i kaparów skrapiana jabłkowym vinegrette
Pieczywo

Pakiet tajski

– Sałatka krabowa z słodko kwaśnym sosem chili
– Spring Rolls z warzywami na zimno z chutney mango
– Wstążki z łososia i kawiorem wasabi na ryżowych postumentach

Na gorąco:
– Kurczak teriyaki
– Ryże smażony z sosem sojowym
– Wieprzowina w sosie curry

Pakiet vege

– Warzywa filetowane z sosem balsamicznym
– Koreczki z sera tofu z warzywami
– Sałatka ziemniaczana z jajkiem, ogórkiem i śledziem bałtyckim w sosie majonezowym

Na gorąco:
– Bakłażan z kaszą kuskus i ratatoullie zapiekany pod mozzarellą
– Kotleciki warzywne panierowane podane z dipem barbecue

Kontakt:

Event Manager: Jakub Bednarczyk, [email protected], tel. 22 290 56 33 w. 2

×
Show